Соломія Вітвіцька про ексчоловіка у ЗСУ: Ми підтримуємо зв’язок

Соломія Вітвіцька про ексчоловіка у ЗСУ: Ми підтримуємо зв'язок

Фото: instagram.com/solomiyavitvitska/Valery Shvets

Ведуча ТСН та марафону «Єдині новини» Соломія Вітвицька зізналася, що, незважаючи на розлучення, продовжує підтримувати зв’язок з ексчоловіком Владом, який вступив до лав ЗСУ. В інтерв’ю «КП в Україні» журналістка зізналася, що колишні закохані зуміли зберегти дружнє спілкування, але про відновлення стосунків не йдеться.

– Ми тримаємо зв’язок. Постійно спілкуємось. Все в нього добре. Якщо йому щось потрібно, теж намагаюся допомогти, — зазначила Соломія. – Ні, це не наша історія. Ми краще дружимо, ніж коли були подружжям, тому у нас просто добрі дружні стосунки.

Про те, чи у її житті новий коханий, Вітвіцька відповідати відмовилася, але натякнула, що у житті завжди є час для кохання.

— Закохатися? Думаю, для кохання завжди час. Але можна не буду на це запитання відповідати? (Посміхається.) — розповіла телеведуча. — Я не думаю, що взагалі під час війни треба зупинятися. Треба долати синдром відкладеного життя, адже невідомо, скільки все це ще триватиме. Я спілкувалася з військовими, розмовляла з ними на цю тему, і наші захисники за те, щоб цивільні люди жили своїм звичним життям. Тому вони працюють на передовій, тому роблять все максимально для того, щоб життя тривало, економіка працювала і країна розвивалася. Бо навіщо тоді ризикувати життям, якщо тут усе зупиниться і всі поїдуть у пошуках кращого життя до інших країн?

Соломія Вітвіцька та її екскоханий Влад Кочатков приголомшили новиною про своє розлучення у лютому 2021 року. Пара була одружена 8 років. За словами журналістки, причиною для розриву сім’ї стало непорозуміння. Подружжя намагалося врятувати шлюб, зверталося за допомогою до психолога, але розлучилося напередодні Нового року.

Джерело

Новости Украины