Співали, танцювали та змагалися: у вінницькому терцентрі обрали «Зоряну пару»

За інформацією: Суспільне Вінниця.

У Вінницькому територіальному центрі соціального обслуговування обрали «Зоряну пару». Фото: Суспільне

У Вінницькому територіальному центрі соціального обслуговування обрали "Зоряну пару". Про це Суспільному розповіла завідувачка відділення денного перебування закладу Вікторія Вдовцова. Каже, конкурс провели серед відвідувачів центру. Учасники співали, танцювали, змагалися і в інтелектуальному конкурсі.

Фото: Суспільне Вінниця

Учасники – троє чоловіків та троє жінок.

"Вони всі активні, багато працюють, плетуть коврики, свічки, для того, щоб їх розважити, ми вирішили провести такий конкурс", – каже Вікторія Вдовцова.

Серед учасників конкурсу Тетяна Терещенко. Жінка – переселенка з Донеччини. Каже, до терцентру ходить на танці та гурток з вивчення української мови.

"У нас такі викладачі хороші, Яна вона поставила танці нам, позитивом нас заряджає. Танцюйте, не хвилюйтесь, танцюйте. Все цікаве, і пісня, і танець", – каже Тетяна Терещенко.

Фото: Суспільне Вінниця

"Зоряною парою" журі обрало Світлану Юрчак та Петра Мазуренка. Обоє терцентр відвідують 2 роки. Те, що їхню пару визнають кращою, кажуть, не сподівалися.

"Ми найменше тренувалися. Ми міняли танець, і пісню. Все раптово вийшло. Такі заходить спрямовані, щоб підянти дух людини, ми всі живі люди", – каже Петро Мазуренко.

Фото: Суспільне Вінниця

Ця ж пара отримала приз глядацьких симпатій. Тетяна Терещенкота Олександр Черниш – стали найкреативнішими. Найхаризматичнішою – Наталія Яблочнікова та Микола Сидорук.

Новости Украины