СТБ покарав Тетяну Денисову за позицію щодо війни в Україні: всі кадри з хореографкою вирізали з епізодів

СТБ наказал Татьяну Денисову за позицию по поводу войны в Украине: все кадры с хореографом вырезали из эпизодов

Телеканал СТБ відредагував відзняті епізоди танцювального шоу "Танці. World of Dance", щоб покарати хореографа-зрадницю України Тетяну Денисову, яка замовчує війну. Попри те, що танцівниця брала участь в зйомках до 24 лютого, восени проєкт пустять в ефір у новому форматі – без журі.

Таке рішення ухвалили через те, що Денисову запросили судити талановитих українців ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Відповідний допис з'явився в Instagram телеканалу СТБ (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"СТБ готує до показу прем’єру шоу "Танці. World of Dance". Мовник погодив з правовласником формату World of Dance оновлену версію шоу без журі через суддю, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом", – йдеться в повідомленні.

СТБ покарав Тетяну Денисову за позицію щодо війни в Україні: всі кадри з хореографкою вирізали з епізодів 2

Ще на початку лютого 2022 року телеканал оголосив про початок зйомок проєкту "Танці. World of Dance", а прем'єрний показ повинен був відбутися в березні. Однак через трагічні події його змушені були скасувати.

Зі слів організаторів шоу, навесні канал відмовився від співпраці з колаборанткою, яка публічно не засудила війну та не звернулася до фанатів з Росії.

"Щоб реалізувати прийняте рішення, канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі.  В оновленій прем’єрі "Танці. World of Dance" українці побачать неймовірні виступи учасників самого різного віку і танці самих різних жанрів", – йдеться в анонсі.

СТБ покарав Тетяну Денисову за позицію щодо війни в Україні: всі кадри з хореографкою вирізали з епізодів

https://news.obozrevatel.com/ukr/show/people/stb-pokarav-tetyanu-denisovu-za-pozitsiyu-schodo-vijni-v-ukraini-vsi-kadri-z-horeografkoyu-virizali-z-efiru.htm

 

 

Новости Украины