Торгував канабісом: хмельничанину оголошено підозру

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Поліція Хмельниччини

У Хмельницькому слідчі оголосили підозру 36-річному торговцю канабісом. За збут наркотиків чоловіку може загрожувати до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Хмельницької області.

За їхньою інформацією, 15 січня працівники кримінальної поліції затримали 36-річного хмельничанина, який займався збутом канабісу серед наркозалежних. Загалом поліцейськими було задокументовано декілька фактів збуту наркотиків.

Затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час затримання у нього також були виявлені наркотики, додали у поліції.

"Слідчі Хмельницького районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 307 Кримінального кодексу УкраїниНезаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років", — йдеться у повідомленні.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Новости Украины