В Ємільчинському районі перекинулась іномарка

Ємільчинська поліція розслідує ДТП Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 червня близько 02:25 на 85км автодороги КПП Майдан-Копищанский – Сімаківка, в Ємільчинському районі.

Попередньо встановлено, що на дорозі між смт Ємільчине та с. Підлуби водій автомобіля «Hyundai», 23-річний житель району, під час дощу не впорався з керуванням та допустив занос автомобіля та виїзд його за межі проїзної частини, де автомобіль перекинувся.

Унаслідок вказаної пригоди травми отримав керманич, а двоє його пасажирів — обидва місцеві жителі, 20-ти та 17-ти років, тілесних ушкоджень не зазнали.

За результатами обстеження водія, проведеного в лікарні за допомогою приладу для швидкого визначення концентрації алкоголю в крові людини, молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,2 проміле).

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Всі обставини з’ясовуються.

Водночас поліцейські нагадують водіям про неухильне дотримання Правил дорожнього руху і заходів безпеки, особливо під час поїздок у нічний час або в умовах обмеженої видимості.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

житомирщина область житомирська аварія дтп поліція ємільчтнський район

Источник

Новости Украины