В «Європейській солідарності» закликали нардепа Яценка скласти мандат

Антон Яценко

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Перший заступник голови Черкаської облради та колишній бранець кремля Роман Сущенко закликав народного депутата Антона Яценка скласти мандат. Про це він заявив у коментарі УНН.

Деталі

Сущенко зазначив, що оцінку діяльності Яценка вже мали б надати виборці та правоохоронці, адже нардеп давно відомий причетністю до різних корупційних схем.

Цитата

“Черкаська обласна організація «Європейської Солідарності» має чудову пам’ять, поіменно знає політичних флюгерів, невдах-схематозників, корупціонерів місцевого та національного розливу. Ми позбавлені сумнівів та ілюзій ким є народний депутат Антон Яценко. Виборці та слідчі давно мали надати оцінку його діяльності. Черкащани добре знають політичну біографію Яценка, його «перевзування» з партії в партію, діяльність на окрузі. На жаль, у часи Януковича частина депутатів пішла на угоду з власною совістю та обміняла опозиційні лави на теплі грошовиті місця, преференції для власного бізнесу, можливості для тендерних маніпуляцій. Про спокуси Антона Яценка добре знають виборці, більше – правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незаконне збагачення: у САП підтвердили відкриття кримінальних справ проти нардепа Яценка

Подальша невтомна праця згаданого досвідченого діяча, чесність і моральність якого очевидна, постійно перебуває у нашому полі зору, під пильною політичною увагою, без шансів спокуси отримувати неправомірну вигоду для себе, нових-старих тимчасових соратників, а також дій, які шкодять безпеці України під час війни. (…) Я та мої однодумці закликаємо Антона Володимировича Яценка зробити раціональний і гідний вчинок – скласти мандат народного депутата”, – заявив Роман Сущенко.

Нагадаємо

З початком повномасштабної війни народний депутат Антон Яценко зник з Черкаської області, від якої він пройшов до парламенту. Не бачили його і у Верховній Раді. Зокрема, він пропустив голосування за введення режиму воєнною стану в Україні. Його зникнення пов’язують з приїздом в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сам себе помножив на нуль»: черкаський політик розповів, чому нардеп Яценко втратив монополію на владу в Умані

Повернувшись на Черкащину, нардеп розгорнув активну боротьбу проти місцевої влади, у тому числі голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця. Яценко почав ініціювати проти нього кримінальні справи, звинувачуючи Табурця у різних злочинах, зокрема в хабарництві. 

На захист Табурця стали місцеві депутати, а сам військовий губернатор подав до суду позов проти Яценка щодо захисту честі й гідності.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины