Вбивство біля нічного клубу у Кропивницькому: підозрюваний під домашнім арештом

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Суспільне Кропивницький

Обвинувачений у вбивстві біля нічного клубу в Кропивницькому у 2016 році Арсен Мартиросян буде під домашнім арештом два місяці. Кримінальне провадження в цій справі розпочали шість років тому. За даними слідства, підозрюваний вистрілив у двох чоловіків, один з них помер у лікарні. Два роки обвинувачений був у розшуку. Чи визнає він провину?

Головувала у засіданні суддя Світлана Льон.

Суспільне Кропивницький

Адвокат підозрюваного Олег Паіцика говорить, вину підозрюваного не заперечують. "Це трагедія для кожного учасника цієї справи. Є моменти, з якими ми не згодні, але це наша правова позиція і я не можу вам її озвучити".

Мама загиблого Галина Лавейкіна говорить, хоче домогтись справедливого покарання. "Ми хочемо, щоб було продовжене тримання під вартою. Він втік із місця злочину і перебував десь, два роки ховався. Мені дитину ніхто не верне, і ще так склалось, що вони з моїм сином однолітки, він ходе, живе, а моєї дитини немає. Яке має право отака людина, як він, ходити по вулиці з пістолетом, і просто стріляти у всіх, кому йому захочеться?".

Арсена Мартиросяна затримали чотири роки тому. До того два роки він переховувався.

Адвокат підсудного Олег Паіцика каже, його підзахисний поїхав з міста, бо отримував погрози. "Мартиросян після вчинення злочину отримав погрози у зв’язку з чим був вимушений покинути місто Кропивницький. Після того, як все було залагоджено, і він дізнався, що таких погроз вже не існує, він особисто добровільно прийшов до органу досудового розслідування. Готовий нести відповідальність за вчинене ним, щоб всі це розуміли".

Підозрюваний Арсен Мартиросян на питання, чи визнає провину, відповідати журналістам Суспільного відмовився.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує від 10 до 15 років ув’язнення.

Новости Украины