Відповідальний за збройні контракти Міноборони Олександр Лієв заявив про готовність публічно пройти повторну перевірку на поліграфі

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Т. в. о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України Олександр Лієв готовий публічно пройти повторну перевірку на поліграфі. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі УНН.

Лієв зазначив, що інформацію, яку розповсюджують у ЗМІ, уже не вперше намагаються використати. Він також додав, що минулого року з власної ініціативи проходив перевірку на поліграфі.

“Цей дивний набір інформації вже не вперше намагаються використовувати. Насправді, щоб не було подібних інсинуацій, я ще минулого року з власної ініціативи звернувся до міністра оборони з проханням пройти перевірку на поліграфі. Міністр звернувся до СБУ і згодом мене запросили до їх головного офісу. Дослідження в кабінеті психологічних експертиз тривало 4,5 години, стосувалося державної таємниці, зв’язків з різними іноземними громадянами та спецслужбами і корупційних ризиків. Після дослідження мені повідомили, що в СБУ претензій до мене не мають.

Для того, щоб всі викривачі нарешті перестали маніпулювати та шукати чорну кішку в темній кімнаті, я готовий публічно, перед усіма охочими пройти повторне дослідження на поліграфі. І одразу даю дозвіл на оприлюднення результатів.

Водночас пропоную всім правдошукачам, яким не забракне сміливості, також пройти поліграф і довести свою незаангажованість”, — заявив Олександр Лієв.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины