Вже у травні ЄС може застосувати санкції до Parimatch

КИЇВ. 22 березня. УНН. Цієї весни букмекерська компанія Parimatch може потрапити під міжнародні санкції, повідомляє кореспондент УНН у Брюсселі. 

У Брюсселі наголосили, що ймовірніше за все, вже у травні Єврокомісія підготує кінцеве рішення щодо впровадження нових санкційних обмежень щодо низки букмекерських компаній, серед яких присутня й компанія Parimatch.

Цитата

“Члени Європейської комісії, спираючись на Указ Президента України і рішення РНБО готують документи і ймовірніше за все вже у травні Рада Європи проголосує питання щодо накладення санкцій з боку країн-ЄС на низку букмекерів — Parimatch, 1xBet, Betwinner та інші”, — повідомили у Раді Європи.

Нагадаємо

10 березня Президент України Володимир Зеленський ввів санкції на 50 років проти більше сотні російських букмекерських контор, серед яких опинилися такі компанії як «СпортБет», «Ф.О.Н.», «Фортуна», «Первая международная букмекерская компания», «Пари» (Paribet), Parimatch, “Твоя беттінгова компанія” (1xBet), Betwinner та інші.

Водночас Міністерство закордонних справ мало поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, США та інших держав про застосування санкцій і порушити перед ними питання про запровадження аналогічних заходів.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины