Володимир Дантес на «Голосі країни» подарував букет учасниці команди Дорофєєвої

Володимир Дантес на "Голосі країни" подарував букет учасниці команди Дорофєєвої

Фото: скриншот видео youtube.com/Голос країни

Ексчоловік Наді Дорофєєвої, співак Володимир Дантес, несподівано з’явився у першому епізоді «Нокаутів» шоу «Голос країни-12», яке зараз виходить на телеканалі ТЕТ. Артист вийшов на сцену, щоб підтримати учасницю команди Дорофєєвої Наталію Ніколаєнко, яка виконала кавер на його пісню «Саша». Співак подякував дівчині за душевний номер та подарував їй букет квітів. Потім Дорофєєва попросила екс-коханого заспівати разом із її підопічною, на що Дантес з радістю погодився.

Наді сподобалася індивідуальність та запальний виступ Наталії, а її радник у «Нокаутах» Артем Пивоваров зазначив, що пісня не підійшла за стилем артистці та запропонував їй заспівати уривок зі свого треку. Після обговорення номеру Надя уточнила, що Наталя не зовсім «конкурсна» співачка, проте дала їй шанс і запропонувала зайняти один з трьох стільців у її команді.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосила про розставання у березні після 10 років відносин. Для шанувальників пари їхній розрив став несподіванкою, проте сама Надя зізналася, що подружжя обмірковувало це рішення півроку.

Володимир Дантес на "Голосі країни" подарував букет учасниці команди Дорофєєвої

 

 

Джерело

Новости Украины