У Болехові від сьогодні ЦНАП працює у модернізованому офісі.

У Болехові із 7 квітня 2021 року прийом громадян, видача документів та надання консультацій з питань надання адміністративних послуг розпочали у новому модернізованому приміщенні Центру, за адресою: вул. Данила Галицького, 39 (колишнє приміщення Пенсійного фонду України), повідомляє міськрада.

“За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» центр надання адміністративних послуг забезпечено меблями, ознакуванням, інформаційними стендами та комп’ютерною технікою, на якій встановлено ліцензійне програмне забезпечення та налаштовано спеціалізоване обладнання електронної системи керування чергою”, – йдеться у повідомленні.

У міськраді також зазначають, що офісне приміщення оформили а концепцією відкритого простору (OpenSpace). Це дозволить надавати адміністративні послуги населенню за всіма критеріями їх оцінки: результативність, своєчасність, доступність, зручність організації надання адміністративних послуг, відкритість інформації щодо адміністративних послуг, професійність тощо.

До будівлі та задля переміщення всередині неї забезпечений безперешкодний доступ для осіб з особливими потребами.

Нагадаємо, Болехівська міська рада стала учасником міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» і отримала допомогу у створенні Центру надання адміністративних послуг для забезпечення доступу до необхідних мешканцям громади послуг в одному місці, у комфортних та прозорих умовах.

Источник

Новости Украины