У центрі Києва на «Алеї сміливості» встановили дошку з ім’ям Джо Байдена. Фото

У Печерському районі Києва в понеділок, 20 лютого, встановили дошку з ім’ям Джо Байдена, яку можна побачити на «Алеї сміливості». Як відомо, президент США не очікувано приїхав із візитом до столиці України.

Фотографію дошки було опубліковано соціальних мережах. На ній є дві важливі дати, пов’язані із нашою державою.

Так, дошку з ім’ям 46-го президента Сполучених штатів Америки Джо Байдена встановили на столичній «Алеї сміливості» в центрі Києва біля Маріїнського парку. На ній, окрім ім’я та прізвища очільника США, є дві дати та надписи до них:

  • 24.02.2022 – перший дзвінок;
  • 20.02.2023 – візит.

Зазначимо, президент США Джо Байден 20 лютого прибув до Києва. Попередньо візит американського президента не анонсувався. Чутки щодо імовірності прибуття високого гостя циркулювали в Україні від самого ранку, коли у столиці побачили великий кортеж, однак підтвердили їх лише фото та відео, де Байден вшановує пам’ять українських Героїв, що віддали життя за рідну країну.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • Мережу підірвали меми через візит президента США Джо Байдена до Києва. Чутки про те, що американський лідер відвідає українську столицю, почали з’являтися вранці. У свою чергу, українці відреагували на важливий для нашої країни візит фотожабами.
  • Крім того, американського лідера назвали «крутим мужиком», а сам його приїзд до столиці країни, що воює, – смачним ляпасом російському диктатору Володимиру Путіну.
  • Додамо, що жителі держави-терориста Росії вкотре проявили свою агресію до України та українців, зажадавши нових ударів по містах і цивільному населенню. Істерикою вони вибухнули через візит до Києва президента США Джо Байдена.
  • Варто зазначити, що під час візиту президент США анонсував потужну підтримку України.

Джерело

Новости Украины