У Чорному та Азовському морі чергує 7 ворожих кораблів та субмарина з «Калібрами»

фото ілюстративне

КИЇВ. 20 травня. УНН. На бойовому чергуванні в Чорному та Азовському морі 7 ворожих кораблів. Ранком до них доєднався підводний човен споряджений 4 «Калібрами». Про це повідомило Оперативне командування «Південь», пише УНН.

Цитата

«Корабельне угруповання ворога в Чорному та Азовському морях складається з 8 одиниць, зранку посилено 1 підводним ракетоносієм, спорядженим 4 «Калібрами»,- йдеться в повідомленні ОК «Південь» в Telegram.

Деталі

Перед світанком ворог підступно вдарив 4-ма КАБ в район Козацького та по житлових кварталах Берислава. В місті пошкоджено 5 будівель, двоє цивільних загинуло, ще одна особа отримала важкі поранення. За добу кількість обстрілів сягнула за пів сотні.

Ворог вночі бив по Антонівці 4 рази, також тричі обстріляв Очаків, бив по прибережним Херсону, Золотій Балці, Гаврилівці і Михайлівці, тероризував і Куцурубську громаду. Пошкоджено приватні будинки, поранено ще одну цивільну особу.

Ворог не припиняє повітряної розвідки, а ми продовжуємо вкладати безпілотних шпигунів, повідомляє ОК «Підень» — в районі Очакова знищено БпЛА типу “Мерлін”. Вчора вдень КАБами був атакований напрямок Кізомису. Обійшлося без людських втрат.

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами влучною роботою завдано втрат ворогу із знищенням ЗРК “Стріла-10”, ПТРК, 3 одиниць авто-бронетихніки, польового пункту боєпостачання та спостережного пункту. Бойова робота триває»,- заначає Оперативне командування.

«Будьте пильні та свідомі, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, не наражайте себе на мінну небезпеку, ані на суші, ані на воді», — додається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіація ЗСУ завдала 13 ударів по районах зосередження росіян — Генштаб

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины