У Херсоні в пожежі, яка виникла від російських обстрілів загинула людина

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсон. Рятувальники ліквідовують пожежу в багатоквартирному будинку міста, 16 грудня 2022 Фото: Херсонська обласна прокуратура/Telegram

У Херсоні вночі 16 грудня внаслідок російських обстрілів загорілася квартира в багатоквартирному будинку міста. Одна людина загинула, троє поранених, повідомляє ДСНС України.

Внаслідок обстрілу РФ виникла пожежа на 7-8 поверхах дев’ятиповерхового житлового будинку в Херсоні. Горіла квартира та три балкони. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили одну загиблу людину. Троє постраждалих звернулись за медичною допомогою.

Ще п'ятьох з верхніх поверхів рятувальникам вдалося врятувати. Пожежу ліквідували.

За фактом обстрілу прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Що відомо

  • За добу, 15 грудня, російські окупанти 30 разів з артилерії, РСЗВ, танків та мінометів обстріляли Херсонщину. Загинули четверо людей.
  • У Херсоні російський снаряд влучив у місце, де розташований пункт медичної допомоги та видачі гуманітарної допомоги. Загинули двоє людей: 32-річна парамедикиня та 70-річний чоловік, який ймовірно прийшов за допомогою. Двоє людей поранені.
  • 14 грудня у Лазурному на тимчасово окупованій території Херсонської області Сили оборони знищили три десятки російських військових.

Новости Украины