У Житомирі відбулася акція «200 днів брехні»

ПП «Національний Корпус», ГО «Основа Майбутнього», ГО «Ветеранське Братерство», ГС «Ветерани російсько-української війни», ГО «Атошник», Рух Ветеранів України та інші патріотичні й ветеранські громадські організаціїпровели акцію «200 днів брехні» під ЖОДА.

Близько сотні учасників акції серед яких більшість були військові та ветерани російсько-української війни й патріотичні громадяни висловили позицію підтримки утриманим в СІЗО вже більше півроку ветеранам війни на Сході України Юлії Кузьменко, Андрію Антоненка (Ріфмастер), котрих слідство підозрює у вбивстві Павла Шеремета при цьому не надаючи фактичних доказів, що не спростовуються. Тримання під вартою є невиправданим. Або надайте докази, або випускайте людей.

Потім учасники акції пройшли по вул. Михайлівській до колишнього офісу ПП «Партії Шарія». Представники ветеранських та патріотичних організацій висловили думку про небезпеку «ватних» та «проросійських партій» для України та Житомира і готовність боротися з ними. Символічна кулька див. фото.

До речі, орендодавець розірвав договір про оренду приміщення для ПП «Партія Шарія».

ПП «Національний Корпус» підтримує утриманих в СІЗО вищевказаних ветеранів війни Юлію Кузьменко та Андрія Антоненка. Ми висловлюємо обуреність діяльністю слідства, прокуратури, нац.поліції та суду. Також ми проти діяльності «проросійських» партій в Україні та Житомирі.

Акція спрямована на привернення уваги керівництва країни та області до беззаконня у розслідуванні у справі вбивства Павла Шеремета та злочинних дій по цій справі посадових осіб нац. поліції, прокуратури та суду.

Фото: topnews.zt.ua

Пресслужба Нацкорпусу в м. Житомир

житомир житомирщина область житомирська 200 днів брехні активісти

Источник

Новости Украины