У Миколаєві вночі чотири дрони-камікадзе ворога поцілили в заклад освіти

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Російські окупанти вночі атакували Миколаїв дронами-камікадзе Shahed-136, чотири поцілили в заклад освіти, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Вночі, 20 жовтня, ворог знову атакував Миколаїв ударними безпілотниками-камікадзе «Shahed-136». Чотири дрони поцілили в один з навчальних закладів міста», — повідомив Кім.

Деталі

Зі слів голови ОВА, в облцентрі ще один безпілотник впав на закриту приватну територію. Також внаслідок цього виникли дві пожежі на відкритих територіях, які були оперативно ліквідовані. Без жертв та постраждалих. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

По області, з його слів, ситуація наступна:

Миколаївський район:

  • За інформацією ОК «Південь», вночі ворог завдавав ударів з міномету в напрямку Очаківського порту, його акваторії та по рекомендованих морських шляхах.

Баштанський район:

  • Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.
  • Вчора, 19 жовтня, близько 15:30 та 20:00 були обстріли Широківської громади, внаслідок чого один будинок зруйновано та ще один пошкоджено. Постраждалих немає.

Доповнення

На ранок російські війська знову завдали ударів по Миколаєву — ракетами С-300.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины