У місті на Полтавщині чоловік збрехав поліцейським, що зарізав колишню жінку

До відділу поліції №3 (місто Карлівка) Полтавського районного управління поліції зателефонував 30-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що вдома зарізав дружину. Після цього поклав слухавку. Поліцейські перевірили отриману інформацію і з’ясували, що 37-річна колишня дружина заявника знаходилася вдома без будь-яких ушкоджень. Жінка також повідомила, що її колишній чоловік постійно зловживає спиртними напоями. За неправдиве повідомлення правоохоронці склали стосовно чоловіка адміністративний протокол за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб». Про це повідомили у поліції Полтавської області.

За хибний виклик чоловік повинен буде сплатити штраф у розмірі від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням звертатися до екстрених служб тільки у випадках, коли справді потрібна допомога. Адже виїжджаючи на хибні виклики, правоохоронці витрачають час і можуть не встигнути на допомогу тим, кому вона дійсно потрібна.

Нагадаємо, раніше на Полтавщині чоловік невдало пожартував про коронавірус.

Щоб не пропустити важливу інформацію, підпишіться на наш Telegram

Источник

Новости Украины