У Полтаві перевіряють громадський транспорт на дотримання карантинних вимог

У Полтаві перевіряють дотримання карантинних вимог у транспорті. 13 січня робоча група працювала на зупинках “Критий Ринок” та “Шевченка”.

Про це 15 січня повідомили на сайті Полтавської облдержадміністрації. Перевірками займалися працівники Управління інфраструктури та цифрової трансформації ОДА спільно з представниками Слобожанського міжрегіонального Управління Укртрансбезпеки у Полтавській області, відділу з питань транспортних перевезень та зв’язку Полтавського міськвиконкому, Полтавської РДА, обласного управління Держпродспоживслужби. 

Протягом дня перевірили 19 транспортних засобів. Особливу увагу приділяли дотриманню рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів, а саме:

  •  наявність у водія респіратора або захисної маски;
  •  наявність біля вхідних дверей транспортного засобу спиртовмісних антисептиків;
  •  наявність в салоні транспортного засобу інформаційних матеріалів про необхідність використання засобів індивідуального захисту для користування автомобільним транспортом;
  •  санітарна обробка салону автобуса дезінфікуючими засобами;
  •  наявність у транспортному засобі інформаційних матеріалів для пасажирів про заходи профілактики коронавірусної хвороби (СOVID-19).

Окрім цього, перевірили дотримання договірних умов — наявність необхідних документів на обслуговування маршрутів; комплектність та наявність у належному стані аптечок і вогнегасників.

За результатами перевірок готують відповідні матеріали.

Читайте також: У Полтаві біля «Електромотора» обірвалася лінія електромереж: тролейбуси на Розсошенці не їдуть (ФОТО)

Источник

Новости Украины