У Сумах відбувся дитячий тенісний турнір

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

Турнір з тенісу “Ліга “Тенісної академії” відбувся у суботу, 13 травня, у Сумах. Це перший дитячий турнір з початку повномасштабної агресії Російської Федерації.

“Відкриття сезону. “Ліга “ТА”. “Вони так ждали цей турнір. Стільки було часу без ігрової практики, без турнірів. І емоції, і радість, і плакали”, — розповів директор тенісної академії Ігор Смертяк.

Турнір зібрав майже півсотні юнаків і дівчат, які змагались у трьох лігах. Він є підготовчим до чемпіонату міста Суми, який запланований на кінець травня.

Фото: Суспільне Суми

У другій лізі веде боротьбу Тимофій Калінін. За його словами, вже має успіхи на тенісних турнірах місцевого рівня.

“Посів сім перших місць, два других і одне третє. Буває сумно, що не “дотрусився”, а коли перше – радію”, — розповів учасник змагань Тимофій Калінін.

Читати ще

Читати ще В сумській дитячо-юнацькій спортивній кінній школі відкрили новий сезон змагань

Мама Тимофія – Ярослава Калініна розповіла, чому для сина обрали саме теніс.

“Ми почали шлях вже, мабуть, коли йому виповнилось шість років. Не знаю, красивий вид спорту. Тому ми вирішили з чоловіком, що хай пробує. Можливо щось і вийде з цього. Спочатку не складалось десь щось. Потім воно поступово йшло, йшло і зараз маємо якісь результати”, — зазначила мама спортсмена.

Фото: Суспільне Суми

Тимофій Калінін у підсумку посів перше місце у другій лізі. Переможцями “Ліги “Тенісної академії” крім Тимофія стали Катерина Соловей (у першій лізі) та Валерій Гримайло (у третій).

Новости Украины