У війні з РФ загинули шестеро захисників з Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Вінниця.

фото: Петрівська селищна рада

Захищаючи Україну від російських солдат загинули шестеро захисників з Кіровоградської області. Це — Юрій Добровольський з Олександрівської громади, Олександр Семидєтний із Первозванівської, Сергій Василик з Петрівської, Іван Якименко з Мар‘янівської, Дмитро Грищенко з Олександрійської та Костянтин Орчіков зі Світловодської громад.

Юрій Добровольський, 1971 року народження житель села Бовтишка Олександрівської громади, загинув 10 грудня в районі міста Бахмут Донецької області. Про це написали на сторінці громади. Попрощалися з захисником 24 грудня в селі Бовтишка.

Юрій Добровольський. фото: Олелександрівська громада

12 грудня під Бахмутом загинув Олександр Семидєтний, 1990 року народження, із села Клинці Первозванівської громади. Прощалися з бійцем 24 грудня. Повідомили на сторінці громади.

Олександр Семидєтний. фото: Первозванівська громада

23 грудня у Петрівській громаді, попрощалися з Сергієм Василиком, 1973 року народження. Він загинув 9 жовтня на Херсонщині, написали на сторінці громади.

Сергій Василик. фото: Петрівська селищна рада

Іван Якименко з Мар‘янівської громади.Загинув 25 жовтня під час виконання бойового завдання. Повідомили на сторінці громади. Попрощалися з захисником 23 грудня у селі Мар‘янівка.

Іван Якименко. фото: Мар’янівська територіальна громада

21 грудня під час виконання бойового завдання на території Донецької області, неподалік міста Бахмут загинув військовий – олександрієць Дмитро Грищенко. Захисникові було 37 років. Про час і місце поховання бійця повідомлять додатково, написав на своїй сторінці міський голова Сергій Кузьменко.

Дмитро Грищенко. фото: Олександрійська міська рада

20 грудня під час виконання бойового завдання у місті Бахмут Донецької області загинув житель Світловодської громади 30-річний Костянтин Орчіков. Про це написав голова Світловодської громади Андрій Маліцький. Про час та місце поховання захисника повідомлять згодом.

Костянтин Орчіков. фото: Світловодська громада

Новости Украины