Завдав удари в шию: на Львівщині п’яний молодик зарізав хресного батька (ФОТО)

ФОТО: ГУНП Львівщини

На Львівщині під час розпивання спиртних напоїв, між 21-річним молодиком і його хресним батьком виник конфлікт. Після супепечки, хлопець двічі вдарив ножем чоловіка, унаслідок чого той помер. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Львівщини.

Так, 29 травня, до поліції надійшло повідомлення про вбивство в одному з сіл Львівського району.  Правоохоронці виявили у будинку тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті та встановили особу загиблого, 52-річного власника помешкання.

Згодом з’ясувалося, що до вбивства чоловіка причетний його похресник, 21-річний місцевий мешканець, з яким напередодні потерпілий розпивав спиртні напої. Між ними виник конфлікт, в ході якого похресник наніс господарю два удари ножем в шию. Унаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Правоохоронці затримали молодика в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: ГУНП Львівщини

Читайте також: «вор в законі» зі Львівщини може отримати довічне позбавлення волі.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами або довічне позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Джерело

Новости Украины