Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Фото: Instagram.com/alina_grosu/

На дев’ятому місяці повномасштабної війни постійні емоційні стреси даються взнаки. Хтось вважає нормальним вилити на когось свою порцію хейту, хтось вкотре чистить своє оточення, хтось бідкається про самотність, хтось — про те, як виживати…

Що болить нашим зіркам?

Злата Огнєвіч поскаржилася на організаторів концертів

Злата Огнєвіч дорікнула організаторам благодійних концертів за те, що вони не платять артистам навіть мінімальні гонорари. Співачка каже, що артисти – «не розхідний матеріал».

— Хтось має це сказати, і нехай це буду я, нехай в мою сторону полетить каміння, хейт і таке інше, — говорить Огнєвіч. — Як так сталося, що під час повномасштабного вторгнення робота і талант, а також нелегка праця артистів знецінилася? Чому організатори благодійних подій дозволяють собі просити артистів виступати на цих подіях абсолютно безкоштовно? Артисти – це як? Це розхідний матеріал? Чи хто ми для вас?

Злата уточнила, що має на увазі саме вечірки і концерти, де продають квитки, і є можливість виділити мінімальний гонорар. Мова не йде про концерти для військових, де всі артисти виступають безоплатно.

— Я все розумію, є дуже різні концерти. Концерти, наприклад, для військових, де виступаємо ми з артистами, абсолютно безкоштовні, на волонтерських засадах, — пояснює співачка. — Мова йде саме про вечірки, благодійні вечори. Ви коли приходите в супермаркет – вам безкоштовно дають продукти? Або коли ви приходите платити за квартиру – вам списують ваші борги? Звичайно, що ні. Артисти так само заробляють своєю нелегкою працею на свій хліб. І коли до мене звертаються із проханням задонатити, то з яких надходжень донатити, якщо організатори подібних концертів не збираються нічого компенсувати?

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Злата Огнєвіч підняла питання про виживання артистів. Фото: Instagram.com/zlata.ognevich/

Анна Трінчер – на хейтерів за критику виконання гімну

13 листопада Анна Трінчер виконала гімн України перед футбольним матчем «Динамо – Колос». Одначе підписники замість слів підтримки розійшлися критикувати співачку за невдале, на їхню думку, виконання. Анна дорікнула фоловерам, що вона заслужила це право своєю працею, і вважає, що все зробила правильно та заспівала саме так, як відчуває.

— Для тих, кому не подобається моя міміка, жестикуляція, артикуляція, як я заспівала чи доречно я одягалась – ідіть… Я так відчуваю і вважаю все доречним! Навчіться співати, пройдіть тисячі вокальних конкурсів, шоу, побудуйте свою кар‘єру власними коштами, заробленими власною працею, пройдіть крізь булінг, щоденний кібербулінг, подолайте всі перешкоди і відмови, зробіть так, щоб вас запросили співати гімн України перед матчем «Динамо», заспівайте краще, одягніться доречніше, жестикулюйте правильніше за мене — а потім пишіть коменти, — відповіла Трінчер.

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Камалія – на родичів чоловіка

Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром та двома доньками нині живе у Лондоні. Родина оселилася у будинку доньки Захура від першого шлюбу Тетяни, де загалом мешкає 16 людей. За словами співачки, таке життя дається їй нелегко.

— Дуже важко, коли 16 людей мешкає разом в одному будинку. Багато хазяйок на кухні. У мене немає натхнення, я не можу займатися там музикою, тому що творчій людині потрібно, щоб ніхто не заважав, — розповіла Камалія в інтерв’ю ЖВЛ.

Та найважче те, що артистка вживається не з усіма родичами.

— Мені нелегко, скажу так, — продовжує співачка. — З Арманом (син Захура. – Авт.) легко, а з донькою Захура — ні. Зараз намагаємося не перетинатися. Я постійно дивлюся українські новини і дуже часто висловлююся стосовно росіян, і її це ображає, тому що її мама — росіянка, і в нас така є війна між нами.

Як додає Захур, Камалія в люті критикує усіх росіян, і доньку це ображає, бо її мама нічого поганого не робить, вона теж проти цієї війни.

До того ж, Камалія зізналася, що їм доводиться дуже економити. Бізнес чоловіка практично не приносить прибутку, заводи працюють на 30-40% потужності. Сама вона теж наразі нічого не заробляє.

— Доводиться економити. Зараз ми не ходимо часто до якихось дорогих ресторанів. Немає настрою, не радісно, — говорить співачка. — Чоловіку тяжко, і в мене зараз немає комерційних концертів, тільки благодійні, все йде до фонду, все йде на допомогу. Тому зараз не до розкоші.

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Камалія живе у будинку доньки чоловіка від попереднього шлюбу. Фото: Instagram.com/kamaliyaofficial/

Ксенія Мішина – на оточення

Зі своїми прихильниками Ксенія Мішина заговорила про оточення, яке живе лише з критикою та негативом. Акторка поскаржилася, що з такими настроями жити негоже і намагається «відсіювати» від себе таких людей.

— З самого початку війни мене оточували люди, які запевняли в тому, що в Україні нічого хорошого не буде. Ні, звичайно існував маленький відсоток того, що все може обернутися на нашу користь, але загальний флер настроїв був негативним і дуже сумним, — зізнається Ксенія. — Я завжди намагаюся випливати з таких настроїв самостійно, але, погодьтеся, це вкрай складно, коли довкола «невіруючі».

Мішина каже, що глибоко зачистила своє оточення і вирішила спілкуватися виключно з позитивно налаштованими людьми, щоб бачити красиве майбутнє.

— Якщо хтось зі мною зараз поговорить про війну, я запевняю — ви повірите в Україну і полюбите її ще сильніше. Але іноді я опиняюся у досить серйозних компаніях, де від досить високопоставлених людей я чую ниття, негатив і критику нашої влади, — розповідає акторка. — І тоді я думаю: ви тупий? Або просто з іншого світу? Адже, по-перше, можна елементарно прорахувати можливості країни-агресора і за попереднім досвідом. Наприклад, вони намагалися взяти Чечню з населенням в мільйон чоловік без підтримки її всім світом — 8 років! І не взяли, а купили! Купили Дона! І, по-друге, я б ввела у законодавство країни статтю на час війни про те, щоб жоден громадянин України не наважувався поширювати негативні чутки про свого президента, особливо в той момент, коли Володимир Олександрович потихеньку переорганізовує світ, а ти сидиш у кафе і жуєш рапани!

Мішина вважає, що «чим швидше ви будете налаштовані позитивно та вливатимете цю енергію в нашу країну і людей біля керма, тим швидше будете спокійно спати всю ніч і прокидатися кожного понеділка від яскравого сонечка, а не іранського лайна!».

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Ксенія Мішина поскаржилася, що жити з «невіруючими» складно. Фото: Instagram.com/misha.k.ua/

Аліна Гросу – на самотність

З початку повномасштабного вторгнення Аліна Гросу не дає інтерв’ю та не говорить у соцмережах про особисте життя. Підписники зірки вже давно пліткують, що співачка розійшлася з бойфрендом, російським актором Романом Полянським.

З 24 лютого вони не публікують ні спільних знімків, ні постів, а наприкінці жовтня Полянський з донькою Марфою позував фотокорам у Москві на прем’єрі фільму Валерія Фокіна, якій підтримує війну Росії проти України. Актор зайняв політику мовчання і закрив свій профіль в Інстаграм.

Нещодавно Аліна перенесла складну операцію. Що з нею сталося, співачка розповідати не стала, лише сказала, що в її житті «треш був уже довгий час». Повернувшись з лікарні додому, Гросу пожалілася на самотність, що «навіть компот зварити нікому»:

— Я вже вдома, почуваюся трохи краще, вже стою на ногах. Все ще трохи болить. І нема кому мені компот зварити, варю сама.

Згодом свій настрій Гросу описала у вірші: «Пуста квартира, пару стін, з вікна тут стелить сірий дим, а двері більше не впускають тебе, залишу тут своє життя, і тінь тої, ким стала я, лиш паспорт заберу, рюкзак і кеди». В ще одному вірші Гросу написала як «заплела в вінок своє вирване серце».

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Аліна Гросу говорить про самотність та «вирване серце». Фото: Instagram.com/alina_grosu/

Даша Квіткова – на ексчоловіка Камінської

Даша Квіткова поскаржилася на невдалу пластичну операцію, яку їй зробив пластичний хірург Едгар Камінський. Блогерка зазначає, що після процедури у неї залишилися різні ніздрі та знову з’явилася на носі ямочка, яку вона коригувала. На ринопластику Даша зважилася через хейт у соцмережах після участі у шоу «Холостяк». За її словами, до цього вона не бачила проблем з носом, який зламала в 3-річному віці. Однак після шквалу негативних коментарів вирішила звернулася до відомого хірурга, колишнього чоловіка співачки Слави Камінської Едгара Камінського. Квіткова каже, що заплатила величезну суму за операцію, але результат її не влаштував.

— Я адекватно розумію, що те, що я йому заплатила, це забагато. І я за ці кошти розраховувала на нормальне відношення. Зараз у мене різні ніздрі. Він починає мені розповідати: «Це було у вас до операції». Я кажу: «Ок, до операції у мене були різні ніздрі. Але ж я оплатила операцію й операція пройшла», — розповіла Даша Квіткова в інтерв’ю Петру Заставному на YouTube.

Також блогерка хотіла позбутися ямочки на носі. Але після операції вона з’явилася знову.

На прохання Даші провести повторну консультацію їй запропонували поїхати до лікаря в Італію та заплатити власні кошти за переліт та проживання.

— Адміністратор мені каже: «Едгар зараз в Італії, тому якщо ви хочете потрапити до нього на консультацію, можете приїхати до Італії». Тобто, я заплатила дох…я і тепер мені треба оплатити самій собі квиток, готель і приїхати до Едгара, щоб він виправив те, за що я вже заплатила? Я адекватна людина й не вимагаю до себе якогось надзвичайного ставлення, але я заплатила ці гроші й хочу нормального ставлення, — поскаржилася Квіткова.

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Зірки скаржаться: Гросу – на самотність, Мішина – на оточення, Камалія – на родичів

Даша Квіткова незадоволена операцією, яку їй зробив Едгар Камінський. Фото: Instagram.com/kvittkova/

Джерело

Новости Украины