Банкір розповів, на чому мають концентруватися банки для розвитку фінансової системи України

Ростислав Наконечний

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Після завершення війни українська фінансова система має рости, трансформуватися, ставати більш ефективною і конкурентоздатною на світовому ринку. Таку думку у коментарі УНН висловив заступник Голови Правління IBOX BANK Ростислав Наконечний.

Деталі

За словами банкіра, для українських банків у цей період буде важливо сконцентруватися на якості своїх послуг та діджиталізації.

Цитата

“Якщо ми кажемо про перспективи, те, що знадобиться і ринку, і країні в майбутньому — особисто я вважаю, тут не стільки продуктовий ряд, скільки якість таких продуктів. Ті, хто зможуть діджиталізуватися зараз, ті, хто зможуть ухвалити такі рішення, виділити бюджет, реалізувати такі проєкти — вони таким чином у цей період, який буде виокремлений як період підготовки до майбутнього, зможуть підвищити ефективність своїх бізнес-процесів і в майбутньому стати лідерами своєї галузі, якщо зараз такими не є”, — зазначив Ростислав Наконечний.

Нагадаємо

Раніше Голова Правління IBOX BANK Петро Мельник розповів, яка галузь стане опорою економічного відновлення України. 

Довідка

IBOX BANK – лідер транзакційного банкінгу у 2022 році за версією International Financial Club «Bankir». Це перший транзакційний банк, що працює на фінансовому ринку з 1993 року. За підсумками 2021 року банк зафіксував п’ятикратне зростання доходу. Акціонери банку інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на пів мільярда гривень.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА «Експерт-Рейтинг» оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaААА за національною шкалою.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины