Дружина затриманого Чернецького попросила підписників зібрати 4 млн для застави

Дружина затриманого Чернецького попросила підписників зібрати 4 млн для застави

Фото: instagram.com/voronova.official

Дружина київського бізнесмена та співака Юрія Чернецького Інна вперше прокоментувала арешт чоловіка, який був затриманий з кокаїном минулого тижня. Артистка записала сторіс, у якому попросила підписників допомогти зібрати гроші, щоб випустити коханого під заставу.

— Привіт друзі. Все, що я можу зробити для чоловіка – це відкрити збір та сподіватися на вашу підтримку, на вашу любов. Вас 80 тисяч у мене. Якщо 8000 по 500 гривень скинуть на карту, то вже завтра Юра буде зі мною у сторіс. Ми зробимо концерт обов’язково, на який ви будете запрошені. І буде онлайн-концерт також. Я сподіваюся, що кохання врятує цей світ. Дякую вам велике. Я дуже сподіваюся на вашу підтримку, – сказала у відео Інна.

Історія інциденту

Правоохоронці опублікували відео, на якому чоловік, схожий на Чернецького, зізнався, що у нього є «трохи кокаїну». У поліції повідомили, що бізнесмен на момент арешту мав 23 пакунки на загальну суму в п’ять тисяч доларів за цінами «чорного» ринку. Перед затриманням правоохоронці також провели кілька оперативних закупівель наркотичного засобу у підприємця, тому повідомили йому про підозру. Джерело Dетектив-Info повідомило, що елітну іномарку Чернецького «пригальмували» 23 серпня.

Це не перше затримання бізнесмена за продаж наркотиків. Йому загрожує від шести до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. У жовтні 2020 року Чернецького вже заарештовували правоохоронці та відпустили під заставу у два мільйони гривень. Тоді бізнесмена звинуватили у продажу кокаїну для відвідувачів київських нічних клубів.

Чернецькому 48 років. Він батько п’ятьох дітей та колишній чоловік видавця сайту BESTIN.UA Поліни Нені. У 2021 році він разом із новою дружиною, співачкою Інною Вороновою, створив дует під назвою OPG SVYATIE.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Inna Voronova (Chernetskaya) (@voronova.official)

Джерело

Новости Украины