Гасперіні оцінив гру Малиновського у матчі проти Мілана

Гасперіні оцінив гру Малиновського у матчі проти Мілана

Фахівець висловився про ігрову практику українця.

У рамках другого туру чемпіонату Італії Аталанта на своєму полі зіграла внічию з Міланом (1:1). У складі бергамського клубу голом відзначився український півзахисник Руслан Малиновський.

Головний тренер Аталанти Джан П’єро Гасперіні прокоментував гру Малиновського. За словами фахівця, клуб потребує українця у подібних іграх.

«Це його типу матчі, але коли ми граємо проти закритих команд, мені потрібні нападаючі. Він завжди у мене грав, вийшов проти Сампдорії, отримував практику у товариських зустрічах. У тому, що я можу просити нападаючих на трансферному ринку, немає нічого нового.

Я вважаю, що в іграх такого типу на цій позиції все нормально, але в інших ми розплачувалися за відсутність справжніх форвардів, які найчастіше перебувають у потрібних зонах. Невипадково Наполі, Ювентус, Рома та інші беруть більше за таких гравців».

Гасперіні відзначив особливість гри Малиновського.

«Руслан приходив сюди як креативний півзахисник, але ми пристосовували їх з Пашаличем до ролі нападаючих. Якщо він нападаючий, тоді у мене не дуже чіткі ідеї», — наводить слова Гасперіні sportface.

Джерело

Новости Украины