Інститут майбутнього та Житомирська ОДА підписали меморандум

Розвиток регіону можливий лише за умови наявності чіткого плану та стратегії. Представник «Українського інституту майбутнього» переконує, меморандум між інституцією та областю покращить якість життя, дозволить створити нові робочі місця, додати приросту заробітній платі.

«Инвестор когда приходит в Украину он выбирает, практически, между каждым регионом и вопрос: почему он должен должен открывать предприятие свое, открывать бизнесс именно в Житомирщине? Стратегия дает ответы на ряд вопросов» — сказав співзасновник аналітичного центру «Український інститут майбутнього», директор програми «Економіка» Анатолій Амелін.

Меморандум підписано на рік. За місяць експерти аналітичного центру проведуть повний аудит економічної ситуації у регіоні. Візьмуться за визначення сильних та слабких сторін, оброблять інформацію від громадських організацій, представників влади та бізнесу. Експерти впевнені, пілотний проєкт спрацює й незабаром Житомирщина матиме чіткий план залучення інвестицій та економічного розвитку.

Джерело: sk1.tv

Источник

Новости Украины