Як отримати кредит для експортерів: поради та рекомендації

Займатись бізнесом в Україні сьогодні дуже складно. Війна, руйнація логістичних ланцюжків, падіння рівня доходів, інфляція — це накладає свій відбиток на підприємницьку діяльність. Але бізнесмени не здаються та забезпечують своїх клієнтів усім необхідним. Знаходяться навіть ті, хто веде зовнішньоекономічну діяльність, закуповуючи та продаючи товари за кордоном. Такі компанії можуть розраховувати на послугу кредитування експортерів на пільгових умовах. Розглянемо, як це працює.

Мета кредитування — зміцнення економічних позицій країни, а також постачання населенню та армії необхідних товарів. Гроші на це виділяють як українські банки, так і різноманітні міжнародні організації (наприклад, USAID, EBRD, DFC). Завдяки цим виплатам покриваються кредитні ризики, тому отримати позику можна без застави та зайвої бюрократії. Для того щоб скористатися послугою кредитування експортерів, вам необхідно звернутися до Банку Львів, який пропонує клієнтам вигідні умови співпраці.

Особливості отримання позик

Ця програма буде цікавою для тих, хто працює з валютою. Вона розрахована на підприємців, які продають чи купують товари за долари, євро тощо. Максимальна сума позики становить 450 000 євро. При цьому існує відстрочка виплат на 15 місяців, що дуже вигідно за умов воєнного часу, коли бізнес несе суттєві навантаження.

Загалом програма виглядає наступним чином:

  1. Можливість отримати до 450 тисяч євро без використання заставного майна. У деяких випадках воно може знадобитися, але його розмір не становитиме понад 20% від суми позики. Гарантами за програмою є міжнародні організації.
  2. Вигідні курси валют. Вам не доведеться продавати її за офіційними цифрами — Банк Львів запропонує ринкові механізми та рішення.
  3. Експертне обслуговування та консультації з будь-яких питань. Співробітники банку допоможуть вам вирішити наявні проблеми та розкажуть про те, як правильно працювати з валютою в період обмежень від НБУ.

Дізнатись детальніше про всі умови співпраці варто на офіційному сайті фінансової організації. Також ви можете подати відповідну заявку, вказавши свої контактні дані, — після цього вам зателефонує менеджер та відповість на всі питання.

Чому варто співпрацювати з Банком Львів

Цей фінансовий заклад є надійним партнером, який має масу позитивних відгуків та стабільний рейтинг. Банк працює в Україні понад 20 років, має іноземний капітал, що надає йому додаткової міцності в цей нелегкий час. Зазначимо, що він проводить кредитування юридичних та фізичних осіб, які мешкають на заході України, — більшість філій працюють саме там.

При цьому банк пропонує багато інших цікавих програм та рішень як для звичайних людей, так і для бізнесу. Він працює з міжнародними та державними програмами, займається видачею кредитів та розміщенням депозитів, реалізує зарплатні проєкти та ін. Ви залишитеся задоволені співпрацею — звертайтесь!

Джерело: Сайт www.banklviv.com

Новости Украины