Як правильно вибрати вхідні двері

Вибір хороших вхідних дверей для вашого будинку повинен бути пріоритетом. Хоча найнадійніші та найдорожчі, безпека — це те, на що ми не повинні економити. Інвестиції у безпеку вашого будинку матимуть душевний спокій. Дізнайтеся найбільш важливі аспекти, які ви повинні проаналізувати, перш ніж вибирати вхідні двері в Україні.

 

Основні фактори, що слід враховувати при покупці

Коли вам потрібно вибрати вхідні двері для свого будинку, перше, що ви повинні взяти до уваги, це два фундаментальні фактори:

  • безпека, яку вам потрібно мати, і незалежно від того, чи двері призначені для ізольованого будинку або для будинку в будівлі;
  • візуальне сприйняття — ви можете вибрати оздоблення та колір, які вам найбільше подобаються для інтер’єру.

Після того, як зробити акцент на ці два фактори, можна дивитися яка зараз вартість.

Якісна рама — це важливо!

Коли ми хочемо змінити вхідні двері, нам зазвичай доводиться замінити весь набір елементів, які її складають:

  • раму;
  • дверне полотно;
  • систему закриття.

Рама — це частина, яка оточує двері та встановлена на стіні. Може бути виготовленою з різних матеріалів (від найміцніших, які сталь або алюміній до найслабших, які виготовлені із МДФ). Наявність досить міцної рами є важливою умовою, тому що це точка, яку варто захистити. Злодії можуть спробувати підглядати залізним стержнем, щоб відірвати його від стіни та зайти до вашої оселі.

Дверне полотно є важливим елементом з точки зору безпеки. Існують різні моделі з погляду матеріалу та складу:

  • Ті, які мають внутрішню структуру з армованих сталевих профілів: це броньовані двері, забезпечують найбільшу міцність та безпеку. Ось чому вони також найдорожчі з усіх.
  • Ті, хто має всередині металеві листи: вони зазвичай також несуть пінополіуретан для поліпшення ізоляції.

Замок або система замикання є слабким місцем безпеки вхідних дверей. Фактично переважна більшість нападів, що відбуваються в будинках, здійснюються шляхом примусу замку. Ось чому так важливо вибрати найкраще, що ми можемо собі дозволити, або принаймні замок, який готовий протистояти найбільш поширеним атакам.

Один з них, удар,що полягає у відкритті дверей без ключа та без необхідності примусового використання системи блокування. Для цього вставляється спеціальний ключ, який зазвичай міститься у більшість замків, і вдаряється молоток, щоб змусити внутрішні частини стрибати, щоб ключ можна було повернути та відкрити двері.

Підбиваємо підсумки

Експерти згодні з тим, що майже всі вхідні двері можуть бути відкритими. Різниця в тому, що для відкриття найбезпечніших потрібно більше часу, більше інструментів, а також для того, щоб видавати більше шуму, тому зловмисники зазвичай здаються.

Таким чином, рівень опору дверей вимірюється на основі часу, необхідного для її відкриття. Існують конкретні правила, яким повинні відповідати двері для отримання певних сертифікатів. Перед покупкою вхідних дверей не завадить переконатися, що вони відповідають певним мінімумам.

Новости Украины