Житомирянину Миколі Голубовичу присвоєно звання «Заслужений працівник сфери послуг України»

Урочисте нагородження відбулося 5 березня під час засідання тридцятої сесії обласної ради сьомого скликання. Державну нагороду житомирянину вручили голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко та голова обласної ради Володимир Ширма.

Микола Голубович 50 років працює слюсарем контрольно-вимірювальних приладів і автоматики виробничої газової служби комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради. На підприємстві зазначають, що Микола Сергійович зі своїми знаннями та досвідом є наставником для молодих колег.

«Якісна робота слюсаря є запорукою безаварійної і безперебійної роботи всієї котельні, і внесок цього сумлінного, висококваліфікованого, відповідального та технічно грамотного працівника в роботу підприємства і виробничої газової служби в цілому є значним і неоціненним», — зазначають на підприємстві.

Окрім того, Микола Голубович неодноразово нагороджувався грамотами, подяками та преміями підприємства., а у 2010 році нагороджений Почесною грамотою Міністертва житлово-комунального господарства.

Житомир Заслужений працівник сфери послуг України звання Микола Голубович

Источник

Новости Украины