Кардинал-Рівнестандарт поступився Урагану у першому домашньому матчі сезону

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: сайт Кардинал Рівнестандарт

Кардинал-Рівнестандарт 1 жовтня у першому домашньому матчі VBet Екстраліги поступився івано-франківському Урагану з рахунком 4:5. Матч відбувся на майданчику ДЮСШ №4, гра пройшла без глядачів.

У першому таймі рахунок був 1:2 на користь івано-франківців. У другому таймі рівняни забили ще тричі, а два голи Урагану довели загальний рахунок до 4:4. Втім, за три секунди до фінальної сирени гравець Урагану Артем Фаренюк забив вирішальний гол матчу та забезпечив перемогу своєї команди.

У рівнян голами відзначились Роман Горпинич, Євген Ланко та Михайло Волянюк. Останній на 14-й хвилині матчу забив автогол.

"Емоцій жодних немає. Повне спустошення. На передігровій установці ми говорили про максимальну концентрацію у завершальні секунди обох таймів. Бо раніше ми вже пропускали від Урагану: і в завершальні секунди першої половини, і наприкінці другого тайму. Можливо, не потрібно було цього казати команді — накликав біду. Застерігав команду грати до сирени. Не вдалося", — розповів головний тренер команди Кардинал-Рівнестандарт Олександр Бондар.

Після двох поєдинків в активі рівненської команди три очка та третє місце у турнірній таблиці.

Івано-франківський Ураган у турнірній таблиці посідає перше місце та має дев'ять очок.

24 вересня у Львові рівняни обіграли львівську команду, новачка футзальної VBET Екстраліги In.IT із рахунком 3:2

Наступну гру Кардинал проведе 15 жовтня у Хмельницькому проти СК Сокіл.

Ми у Twitter

Новости Украины