Колони техніки РФ рухаються біля Чернігівщини — ЗСУ

Колони техніки РФ рухаються біля Чернігівщини - ЗСУ

Фото: Генштаб ВСУ / Facebook Сили оборони Сіверщини зустрінуть ворога, якщо він перетне кордон

Російські військові одягнені у піксель, схожий на форму ЗСУ, зазначили в Оперативному командуванні Північ.

Українська розвідка зафіксувала рух колон військової техніки без розпізнавальних знаків у бік кордону з Чернігівською областю. Росіяни можуть готувати провокації, повідомляє Оперативне командування Північ у четвер, 23 лютого.

«Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, швидше за все, метою є звинувачення українських захисників у порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксовано рух колон військової техніки в районі кордону з Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, одягненою в піксель, схожий на форму ЗСУ», — йдеться у повідомленні.

Вказано, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають такої мети.

«Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не зазіхаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога», — додали військові.

Раніше у розвідці розповіли, коли будуть вирішальні бої війни із переломним моментом. Там зазначають, що «великий наступ» Росії вже триває.

Джерело

Новости Украины