«Коростенське сміттєзвалище, знову горить і нікому немає до цього діла»

Знову тема про сміття, зокрема й про коростенське. Місцеві жителі розповідають про проблемне наболіле питання у своїх Фейсбук-дописах.

«22 червня. Коростенське сміттєзвалище, що поблизу с. Грозино і належить коростенській комунальній власності, знову горить і нікому немає до цього діла.

Минув місяць, як хлопці з ВЗП із львівською поліцією затримали львівські мусоровози, що змінилося з тої пори? Бардак який був на полігоні такий і залишився. Обіцянки коростенських чиновників навести лад навколо полігону і допомогти людям з водозабезпеченням , що проживають поблизу цього об’єкта, так і залишилися обіцянками. Їх можна зрозуміти «откати» за львівське сміття перестали поступати до їхніх кишень.

Що говорити, тут деякі жителі с. Грозино теж встигли поживитися за свою мовчазну згоду , щодо тих сміттєвозів.

Іще здається обласна екологічна інспекція робила припис по тимчасовому закриттю цього об’єкта — чому припис не виконується?», — зазначається в дописі коростенця Володимира Охрімчука.

«Там прямо на звалищі цілі родини живуть. З неповнолітніми дітьми, між іншим. Всі про це також знають. І також нічого не роблять.З чиєї мовчазної згоди?Отож…», — додає в коментарі до публікації користувачка Лея Грищенко.

сміттєзвалища коростень горить пожежа житомирська область житомирщина

Источник

Новости Украины