ЛеБрон Джеймс зворушливо присвятив перемогу в НБА загиблому Браянту: фото

ЛеБрон Джеймс присвятив перемогу Кобі Браянту
/ John McCoy

Форвард «Лос-Анджелес Лейкерс» ЛеБрон Джеймс разом з командою став чемпіоном НБА у цьому сезоні. Баскетболіст присвятив цю перемогу загиблому Кобі Браянту, який був легендою «Лейкерс».

Після перемоги ЛеБрон опублікував зворушливий пост у своєму Instagram-акаунті. Американський баскетболіст присвятив цей титул Кобі Браянту, який загинув 26 січні у авіакатастрофі. Інцидент стався неподалік Лос-Анджелеса.

​До теми: «Лейкерс» вперше за 10 років стали чемпіонами НБА, Леброна Джеймса визнали MVP

Зворушливий вчинок ЛеБрона

Для «Лейкерс» цей титул став 17-м в історії. За кількістю трофеїв вони наздогнали найтитулованіший клуб ліги «Бостон Селтікс». У вирішальному матчі найрезультативнішим гравцем став Леброн Джеймс. Лідер «Лейкерс» оформив тріпл-дабл – 28 очок, 14 підбирань і 10 передач. У підсумку Джеймс був визнаний MVP фінальної серії.

Сподіваюся, я змусив тебе пишатися, мій брате! Люблю і сумую за тобою, чемпіон,
– написав Леброн.

Цікаво, що у своєму останньому твіті Браянт привітав ЛеБрона Джеймса, який побив його рекорд у НБА. Сам ЛеБрон розплакався, коли дізнався про його смерть. В цей же день ЛеБрон Джеймс обійшов Кобі Браянта в списку найрезультативніших гравців НБА. На рахунку «Чорної Мамби» було 33643 очок. У грі проти «Філадельфії» ЛеБрон набрав 29 очок, і тепер в його активі 33655. Саму гру ЛеБрон присвятив Кобі. Він вийшов на паркет в кросівках з написом «Мамба назавжди».

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hope I’m made you proud my brother!! Love and miss you Champ!! #BlackMamba 24•8•2️

Допис, поширений LeBron James (@kingjames) 14 Жов 2020 р. о 7:41 PDT

Що відомо про смерть Кобі Браянта

  • Браянт загинув у авіакатастрофі. Інцидент стався неподалік Лос-Анджелеса, а саме поблизу міста Калабасас уранці 26 січня за місцевим часом.
  • Усі 9 людей, які перебували на борту не змогли залишитись живими. Серед них і його 13-річна донька Джіанна. Крім того, на борту перебувала її партнерка у баскетбольній команді Алісса Альтобеллі, її батько Джон (тренер із бейсболу) та мати Керрі. Не вижив і пілот гелікоптера.
  • Катастрофа сталася на 25 хвилині польоту, перед цим на висоті 500 метрів з машиною втратили зв’язок. Вертоліт Sikorsky S-76 близько хвилини падав на високій швидкості, перш ніж розбитися.
  • У день загибелі Браянта всі матчі розпочиналися із хвилини мовчання. Деякі баскетболісти не розігрували м’яч протягом 24 секунд. Саме під цим номером виступав Браянт за «Лейкерс».
  • Журнал Time присвятив обкладинку загиблій легенді баскетболу. У всьому світі з’явились графіті на його честь.

Источник

Новости Украины