Льотчики РФ хочуть здати своїх командирів у міжнародний трибунал — ГУР

Льотчики РФ хочуть здати своїх командирів у міжнародний трибунал - ГУР

Фото: facebook.com/okPivden Російські військові зрозуміли, що їм доведеться відповідати за бомбардування українських міст

Вони усвідомлюють, що керівництво російської армії надалі перекладатиме відповідальність за військові злочини на безпосередніх виконавців.

Російські льотчики збирають документальні підтвердження отриманих наказів, які надалі планують передати міжнародному трибуналу над керівництвом Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Екіпажі літаків, які пускали ракети по мирних жителях України, вже усвідомлюють, що керівництво російської армії надалі перекладатиме відповідальність за військові злочини на безпосередніх виконавців. Вони збирають документальні підтвердження отриманих ними наказів, які планують передати міжнародному трибуналу над керівництвом РФ.

Також окупанти з повітряно-космічних сил країни-терориста намагаються знищувати будь-які докази їхньої участі у вбивствах мирного населення України. Здійснюючи підкупи та пропонуючи хабарі, вони намагаються прибрати відомості про себе з бойових наказів та розпоряджень.

Раніше СБУ назвала військового РФ, який наказує розстрілювати мешканців Київщини.

Джерело

Новости Украины