На завершальному етапі капітальний ремонт Пулинської ЗОШ. ФОТОРЕПОРТАЖ

У рамках реалізації на Житомирщині національного проєкту «Велике будівництво», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, у смт Пулини завершується капітальний ремонт (комплексна термосанація) загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОДА.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА здійснено комплексне утеплення будівлі навчального закладу, зведено новий учнівський блок, в якому виконано внутрішні оздоблювальні роботи, проведено благоустрій території тощо.

За програмою «Велике будівництво» у Житомирській області передбачено виконання 107 об’єктів: ремонт/реконструкція 7 приймальних відділень лікарень, будівництво 24 амбулаторій, 11 шкіл, 6 садочків, 6 стадіонів/об’єктів спорту, а також капітальний ремонт 53 об’єктів дорожнього господарства.

Нагадаємо, що у новому навчальному році юні спортсмени займатимуться у відремонтованому будинку фізкультури «Авангард» у Житомирі.

Також зверніть увагу! З 20 липня розпочато роботи з капітального ремонту мосту через річку Случ на шляху Р-49 Васьковичі – Шепетівка, км 92+351, що у селі Чижівка Новоград-Волинського району. Схему руху на час ремонту мосту дивіться ТУТ.

Довідково. Усі 11 шкіл є перехідними об’єктами, які фінансуються з державного бюджету у співфінансуванні з місцевим бюджетом.

Загальна кошторисна вартість об’єкта (Капітальний ремонт Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів) складає 38 470,528 тис. грн. Роботи розпочато у 2018 році. Підрядна організація ТОВ «Тетерів-Будпроект».

Источник

Новости Украины