«Коростенський щебзавод» – краще підприємство в Житомирській області

Товариство з додатковою відповідальністю «Коростенський щебзавод» отримав перемогу у номінації «Відповідальний бізнес Житомирщини». Відповідну відзнаку директору заводу Павлу Савінському та всьому колективу підприємства вручив 26 серпня перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Федоренко.

Конкурс був проведений з нагоди Дня підприємця, і серед шістдесяти обласних підприємств, поданих на конкурс, наше місцеве стало його лауреатом.

Присутній на нагородженні міський голова Коростеня Володимир Москаленко відзначив, що «Коростенський щерб завод» одне з найпотужніших підприємств Коростеня і він дуже пишається, що саме його область нагородила такою почесною відзнакою.

Завод функціонує з 1934 року, наразі нараховує 440 працівників, і кожен з них вносить свій вклад у розвиток підприємства. І хоч подібну нагороду отримують не вперше, все ж дуже пишаються своїм підприємством.

Пишаємось і ми. Приємно знати, що в нашому місті функціонують такі потужні виробництва, які продукують нові робочі місця та популяризують наш рідний край!

За матеріалами видання «Іскоростень»

Источник

Новости Украины