Нардеп зі “Слуги народу” закликав якнайшвидше розібратися з проросійським букмекером 1xBet

КИЇВ. 21 вересня. УНН. В умовах війни в Україні факт роботи компанії, яка має російське коріння, є неприйнятним. Про це в коментарі журналістам УНН заявив нардеп від “Слуги народу” Георгій Мазурашу.

Він наголосив — Президент вже доручав розібратися з проросійською компанією 1xBet, однак попри це вони й досі продовжують свою роботу в Україні.

Цитата

“В умовах відкритої рашистської агресії неприйнятно, щоб в Україні працювали якісь компанії, які мають пов’язаних з росією власників. Тим більше в такій сфері, де толк від надходжень в бюджет складно співставити з комплексними негативними наслідками такої «бурхливої діяльності». Хай би на цьому хоч не заробляли представники країни-агресорки…

Якщо Президент звернув на це окрему увагу і доручив розібратися (з 1xBet — ред.), мабуть, треба відпрацювати це питання не менш рішуче і оперативно, ніж наші Захисники на фронті, які останнім часом все впевненіше відсувають окупантів із захоплених ними територій”, — розповів Мазурашу.

Нагадаємо

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей ще не знайшла підстав, аби ініціювати введення санкцій проти букмекерської контори 1xBet.

Раніше у Комісії загалом не бачили російського сліду букмекерської контори 1xBet, якій вони видали ліцензії для роботи в Україні вже під час повномасштабного вторгнення росії.

Однак після особистого доручення Президента України Володимира Зеленського та листа від Бюро економічної безпеки, у якому повідомлялося про зв’язок букмекера з країною-агресором, у КРАІЛ врешті анулювали ліцензії букмекеру.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины