Окупанти назвали причину перебоїв зі світлом у Мелітополі

Оккупанты назвали причину перебоев со светом в Мелитополе

Схоже, проблеми з електроенергією надовго. В окупованому Мелітополі відключати світло стали дедалі частіше.

Наразі електрика в будинках мелітопольців зникає майже щодня: коли на термін не більше 10 хвилин, а коли на добу. Разом зі світлом пропадає й інтернет, а також можливості для городян зігрітися, адже газу в місті немає давно, а розпочинати опалювальний сезон російські загарбники навіть не збираються. І ось окупаційні служби повідомили нарешті свою версію причини регулярного відключення світла.

Так, за словами фейкового підприємства ГУП "Таврія Енерго", перебої з електрикою пов'язані із проведенням "технічних перевірок, профілактичних заходів, а також усунення аварійних неполадок". У зв'язку з цим попереджають про перебої зі світлом у Мелітополі, Бердянську та районах.

Наразі повідомляють про відсутність світла у деяких районах Мелітополя. Окупаційна служба обіцяє у найкоротші терміни "стабілізувати ситуацію".

Загалом проблемна ситуація з електроенергією може бути пов'язана із зупинкою захопленої росіянами Запорізької АЕС. Але більш реалістичною є інша причина: просто через відсутність у місті газу з першими холодами різко посилилося навантаження на електромережу. Мережі банально не витримують такого навантаження і трапляються аварії, а з настанням справжніх заморозків такі ситуації виникатимуть регулярно і мелітопольці користуватимуться електроенергією "від аварії до аварії".

Однак гауляйтерів це взагалі не турбує. Вони вже вкотре обдурили людей із запуском нового газопроводу до Мелітополя, то що їм вартує ігнорувати й проблему зі світлом.

Новости Украины