Програми BAS — відмінне рішення для автоматизації малого бізнесу

Програми BAS – відмінне рішення для автоматизації малого бізнесу

Лінійка програмних продуктів BAS дозволяє знайти необхідне рішення для будь-якого виду діяльності, швидко «стартувати» та зростати одночасно з збільшенням масштабів ведення бізнесу. Використання програми підвищує ефективність управління підприємством чи бізнесом, дозволяє оперативно приймати виважені та конструктивні управлінські рішення на основі актуалізованих даних. Управляння бізнес – процесами можна здійснювати віддалено, перебуваючи в будь-якій частині світу, для цього достатньо підключити систему через Інтернет до Вашого смартфона чи комп’ютера.

Функціональні властивості програми «BAS Малий бізнес»

Програма «BAS Малий бізнес» дозволяє ведення оперативного обліку господарської діяльності, планувати закупівельні операції чи операції з продажі товарів, аналізувати показники фінансової чи економічної діяльності. За допомогою програмного продукту можна планувати маркетингову діяльність та аналізувати її ефективність, розвивати продуктивні відносини з бізнес – партнерами, вивчати їх побажання та скарги, оперативно на них реагувати.

Програма дає можливість керівнику малого підприємства чи бізнес – проекту реально оцінювати вклад кожного з співробітників компанії, розвивати їх потенціальні можливості та продуктивність, при цьому адекватно винагороджувати пропорційно до результатів роботи та мотивувати на подальші результативні дії та поширювати серед співробітників інноваційні рішення їхніх колег.

Переваги програмних продуктів BAS

Програми BAS дозволяють їх інтеграцію з системами управляння контентом (CMS системи) для об’єднання в єдину базу всіх замовлень, що надійшли на сайт, магазин чи по e-mail розсилці на протязі певних проміжків часу. За допомогою програми можна автоматизувати бізнес – процеси підприємств торгівлі (включаючи Інтренет – торгівлю), невеликих промислових підприємств, що виробляють продукти харчування чи меблі, шиють одяг, надають сервісні послуги з будівництва чи ремонту.

Впровадження програми «BAS Малий бізнес» доречне для консалтингових, охоронних, кадрових та ІТ агентств, оскільки за її допомогою покращуються можливості оперативного чи управлінського обліку, підвищується ефективність планування та контролю діяльності підприємства. Інформація та відповідні звіти поступають керівникам чи власникам в зручній для опрацювання формі, що дозволяє швидке ухвалення оперативних та деталізованих рішень. Налаштування програми в зв’язку з зміною умов чи структури бізнесу не потребує великих фінансових затрат та часу.

Програмний продукт «BAS Управління торгівлею» забезпечує супровід будь-яких видів торгових операцій, здійснює управлінський облік, керування продажами та поставками товарів, складськими запасами. За допомогою програми можна здійснювати аналіз товарообігу, управляти ціновою політикою та торговими представниками, контролювати взаємовідносини з клієнтською базою та постачальниками, відслідковувати та оперативно реагувати на рекламації. Програма «BAS Управління торгівлею» сумісна з автоматизованими програмами ведення бухгалтерського обліку та комплексною програмою «Роздріб» що дозволяє розширювати межі комплексної автоматизації в сфері торгівлі.

Новости Украины