РФ готується до наступу ЗСУ у двох областях — британська розвідка

РФ готується до наступу ЗСУ у двох областях - британська розвідка

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua/ Росіяни бояться наступу ЗСУ

Російське військове керівництво має вирішити, куди перекинути більше сили для оборони – до Луганської області чи Запоріжжя.

В останні тижні росіяни зміцнювали оборонні укріплення на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, особливо між містами Василівка та Оріхів. Росія зберігає величезні сили у цьому секторі. Про це йдеться у огляді Міністерства оборони Великої Британії за 8 січня.

«Те, як Росія працювала над удосконаленням оборони, свідчить, що командири, найімовірніше, стурбовані можливістю великих наступальних дій України у двох секторах: або на півночі Луганської області, або у Запоріжжі», – йдеться у повідомленні.

Як пише британська розвідка, великий прорив ЗСУ у Запорізькій області зруйнує «наземний міст» між територією РФ та окупованим Кримом, а просування українських військ у Луганській області ще більше підірве головну мету росіян — так зване «визволення Донбасу». Військове керівництво РФ має вирішити, куди із цих двох напрямків перекинути більше сили для оборони.

Раніше повідомлялося, що до Білорусі перекинули ще один ешелон із російськими військовими у складі близько 700-800 осіб. Таким чином, за останні два дні до Вітебська могло бути перекинуто мінімум 1400-1600 російських солдатів.

Українські захисники влаштовують таке пекло загарбникам, що ті мріють утекти на війну до Сирії.

Джерело

Новости Украины