В Бердянську після вибухів на двох «виборчих» дільницях окупанти знову повертаються до поквартирного обходу — новини Бердянська

Одночасно при мінімальній активності населення на псевдо-виборах росіяни повідомили, що в Запорізькій області явка склала вже 75%

Вибухи в ліцеї на «виборах» вже перетворюються в традицію. Скріншот «Бердянськ 24»

Ввечері 16 березня послідовно вибухи пролунали на виборчих дільницях в «Нагірній частині» (Гімназія №2) та в «Колонії» (Муніципальний ліцей).

Події сталися вже після завершення «голосування». Отож, жодна людина навіть теоретично не могла постраждати. Самі окупанти підтверджують відсутність жертв.

В z-пабліках пропагандисти повідомляють, що контролюють ситуацію і відкрили всі місця для голосування. Але при тому зауважують, що через вчорашні події знову віддають пріоритет голосуванню на дому. Отож, комісії з автоматниками знову почали активно обходити помешкання містян.

Жодного ажіотажу біля дільниць бердянці в п`ятницю-суботу не помічали. «Територіальна» комісія при цьому вже якось нарахувала, що проголосували три чверті окупованого населення області.

Нагадаємо, що саме на території ліцею це вже друга подібна пригода. Вибухом відзначилося і «голосування» на попередніх «виборах» у вересні 2023-го року.

Джерело

Новости Украины