Відомий франківський забудовник влаштує лазерне шоу

В перший десь осені, 1 вересня, провідна будівельна компанія Івано-Франківська blago developer організовує безкоштовну вечірку на міському озері. Програмою свята передбачене яскраве лазерне шоу та сучасна музика у виконанні діджея. Спец. гості заходу — відомі місцеві блогери.

Світлове дійство запускатиметься під сучасні музичні треки з найвищого поверху елітного комплексу Parus, який розташований на березі міського озера. З вікон та терас будинку відкриваються розкішні краєвиди міста та повністю видно водойму. Саме оглядовість міста та особливе розташування комплексу підштовхнули забудовника на проведення такого заходу.

Метою лазерного шоу є показати неповторну красу Івано-Франківська та передати магічність локації. Також це можливість черговий раз продемонструвати особливість Прикарпаття, високий рівень благоустрою та турботу місцевого забудовника про рідне місто.

За задумом, лазерні промені проходитимуть з висоти 35 метрів, створюючи захопливі зображення на фоні вечірнього міста та озера. 36 гектарів водного дзеркала відбиватимуть світлові промені, додаючи видовищу ще більш дивовижного ефекту. Таким чином шоу виконуватиме не лише розважальну, а й естетичну функцію.

За словами містян, досі в Івано-Франківську ніхто такого не влаштовував. Тому анонс події одразу викликав чималий інтерес. Свято обіцяє бути однаково цікавим як дорослим, так і дітям, тому організатор закликає приходити сім’ями.

А ще забудовник підготував приємний подарунок – два розіграші VIP-проходу на двох на терасу Parus під час лазерного шоу. Поруч з діджеєм будуть відомі місцеві блогери, з якими зможуть сфотографуватися щасливі переможці. Щоб взяти участь у розіграші, потрібно зайти на офіційні сторінки blago developer у facebook й Instagram та виконати умови.

Послухати треки та насолодитися світловим дійством можна буде в прогулянкових зонах території озера.

Захід розпочнеться 1 вересня о 21:00 та триватиме дві години.

Источник

Новости Украины