У Кропивницькому цьогоріч новорічної ялинки на центральній площі не буде

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Новорічна ялинка на площі Героїв Майдану у Кропивницькому, 2022 рік. Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому цьогоріч не будуть встановлювати новорічну ялинку на площі Героїв Майдану. Про це Суспільному розповіла начальниця управління культури Кропивницької міської ради Анна Назарець.

За словами Анни Назарець, у проєкті бюджету на 2022 рік були передбачені гроші на купівлю нової ялинки та ілюмінації. Це півтора мільйони гривень. У зв'язку з бойовими діями в країні, гроші вирішили перенаправили на потреби Збройних сили України.

"Велику ялинку на площі Героїв Майдану ми не плануємо встановлювати. Буде інший формат, можливо, на площі перед міською радою. Розглядається питання про облаштування новорічного містечка, буде символічна якась зроблена фотозона ,– говорить Анна Назарець. – Я не можу вам напевно сказати, чи буде щось, чи ні. Будемо дивитись, яка буде ситуація в Україні. Вивчається питання економії електроенергії. Зараз є пріоритети в Україні. Але залишити дітей без святкування ми також не зможемо".

Новорічних заходів з великою кількістю дітей не планують. "Якщо ми будемо облаштовувати новорічне містечко, це буде все ресурсами минулих років. Тобто ми нічого купувати не будемо однозначно".

Новости Украины