Убивство пʼятирічного Кирила Тлявова: мати не згодна з вироком

КИЇВ. 25 травня. УНН. Сьогодні Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд оголосив вирок двом колишнім поліцейським — Івану Приходьку та Володимиру Петровцю. УНН зв’язався з мамою загиблого хлопчика Тетяною Тлявовою. Жінка не згодна з вироком суду.

Деталі

Івану Приходьку за неумисне вбивство призначили чотири роки позбавлення волі. Також суд ухвалив врахувати термін його перебування під вартою і врахувати за позбавлення волі. На користь держави стягнуть понад 135 тис. грн, а також мільйон гривень моральної шкоди родичам Кирила.

Володимиру Петровцю суд призначив випробувальний термін на два роки за збереження патронів. Інших фігурантів справи — Дмитра Кривошея та сина Володимира Петровця суд виправдав.

Цитата

«З вироком суду не згодна. Те, що йому (Приходьку – ред.) дали 4 роки, знаєте, в нашій країні за крадіжку дають 8 років, а за вбивство дитини 4 роки? Ну, як так? Це ж несправедливо», — обурюється Тетяна Тлявова.

Проте, особисто оскаржувати вирок жінка наміру не має.

«Я обурена, але оскаржувати (рішення суду – ред.) не буду. У мене маленька дитина, немає мені коли цим займатися. Ну, життя їх накаже», — каже мати вбитого Кирила.

Додамо

Однак, оскаржувати вирок має намір прокуратура Київської області. 

«Наразі вирок, згідно з вимогами кримінального процесуального кодексу, не набрав законної сили. Ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури оскаржуватимуть його у встановленому законом порядку», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

31 травня 2019 року у Переяславі-Хмельницькому на Київщині двоє поліцейських вирішили розважитися й постріляти в бляшанки. За збігом обставин, під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопця доправили до лікарні в Києві, але 3 червня дитина померла.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины