Уряд дозволив відкрити кінотеатри в Україні з 2 липня

Фото умовне з відкритих джерел

25 червня Кабінет міністрів під час позачергового засідання уряду ухвалив рішення про дозвіл на роботу кінотеатрів в Україні з 2 липня. Однак, працювати вони зможуть за певних обмежень. 

Про це повідомили на урядовому порталі. За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, кінотеатри мають бути з наповненістю не більше 50% глядачів. Вони будуть зобов’язані дотримуватися чітких протиепідемічних правил. Наразі відповідного протоколу про їх роботу немає. 

Зазначимо, наразі в Україні діє адаптивний карантин до 31 липня. Місцева влада може самостійно посилювати чи пом’якшувати обмеження на своїй території. У Львові 24 червня дозволили роботу кафе та ресторанів у приміщеннях, але з низкою вимог. Дозволили також роботу спортивних та фітнес-клубів з обмеженнями у кількості відвідувачів до 10 чоловік. 

Додамо, 25 червня «Львівська залізниця» відновила рух 12 приміських поїздів. 26 червня ще 8 приміських поїздів курсуватимуть додатково. Відновили рейси потягів №743/744 Дарниця, Київ — Львів, №715/716 Київ – Львів, №91/92 Київ — Львів та №12/11 Львів — Одеса також з 26 червня.

Читайте також: Що їдять на сніданок львівські спортсмени, — ФОТО

За даними на урядовому порталі

Источник

Новости Украины