Захищаючи Україну, загинули п’ятеро бійців з Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Коллаж Суспільне Кропивницький

На війні з РФ загинули п'ятеро бійців з Кіровоградської області. Це – Вадим Сакара з Піщанобрідської громади, Віталій Білоус з Гайворонської, Микола Сипливий з Маловисківської, Юрій Зелтіньш з Олександрівської та Павло Турта зі Знам'янської.

Житель Піщанобрідської громади Вадим Сакара, 1987 року народження, загинув 13 березня поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області. Це інформація від працівниці відділу культури, туризму, молоді та спорту Піщанобрідської громади Ольги Сніжкової.

Прощатимуться з захисником 18 березня в селі Червона Поляна. Поховають бійця в селі Якимівка.

Вадим Сакара. Фото: Facebook Ольги Снежкової

Віталій Білоус, який народився в Гайворонській громаді, загинув 13 березня в боях за Бахмут. Повідомили на сторінці громади.

Народився Віталій Білоус 29 липня 1972 року. Навчався у гайворонській школі, отримав професію газоелектрозварювальника в Гайворонському технікумі. Проживав у Гайвороні, де й одружився. Згодом переїхав жити до Бучі.

З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав ССО "Азов" в Києві (нині 3-тя окрема штурмова бригада — ред.). В її складі воював протягом року. Був в гарячих точках біля Гостомеля, на Запорізькому та Донецькому напрямку.

У загиблого залишилися мати, дружина, син та старший брат. Прощатимуться з бійцем в місті Буча Київської області.

Віталій Білоус. Фото: Facebook Гайворонська громада

Житель Маловисківської громади Микола Сипливий, 2000 року народження, загинув 6 березня під час виконання бойового завдання в селі Богданівка Донецької області. Повідомили у громаді. Про прощання з бійцем повідомлять додатково.

Микола Сипливий. Фото: Маловисківської громади

5 березня загинув житель села Ставидла Олександрівської громади Юрій Зелтіньш, 1983 року народження. Про дату поховання повідомлять додатково.

Юрій Зелтіньш. Фото: Facebook Олександрівська громада

18 березня у місті Знам'янка Кропивницького району попрощаються із 33-річним молодшим сержантом Павлом Туртою. Це інформація від голови громади Володимира Сокирка. Боєць загинув 13 березня під час виконання бойового завдання біля села Червонопопівка Севєродонецького району Луганської області.

Павло Турта. Фото: Facebook Знам’янської міської ради

Новости Украины