Зняли спідню білизну та почали фотографувати – як у Мелітополі окупанти над інвалідом знущалися

Сняли нижнее белье и начали фотографировать – как в Мелитополе оккупанти над инвалидом издевались

Поліцейські і зрадники в тимчасово окупованому Мелітополі і районі стали «королями життя» і демонструють всі «принади» російського світу.

Цікаво, що до народної міліції подалися сьогодні навіть неодноразово засуджені. У псевдо-МВС нині взагалі набирають за оголошенням.

Новобранці промишляють тим, що проводять обшуки у людей, які займаються бізнесом, сподіваючись вкрасти заощадження, і підкидають у будинки та квартири наркотики.

Так, у дачному селищі в районі Мирного Мелітопольського району днями стався кричущий випадок. На дачу до сорокарічного місцевого мешканця, який має інвалідність по зору, прийшли з обшуком. Чоловік займається розведенням курей, і поліцаї знали, що в нього можуть бути гроші.

— Прийшли двоє: обидва у балаклавах, тільки очі видно. Один у цивільному та з пістолетом. А другий у поліцейській формі та з автоматом. Перевернули в будинку все вгору дном і почали бити хлопця, – розповідає сусідка. — Він так кричав, що всі із сусідніх будинків вибігли. Поліцаї зняли з нього штани, труси і чомусь стали фотографувати. Загалом, принижували при всіх хвору людину. Він, коли відбивався, рукою стягнув з одного балаклаву і всі впізнали в ньому зрадника Олега, неодноразово засудженого. Рік тому тільки як із в'язниці вийшов. Ми всі шоковані. Він згодом показав нам посвідчення, що працює у міліції. Як можна в міліцію було прийняти карного злочинця, — обурена жінка.

Бандити у погонах шукали заощадження, але так і не знайшли. А наприкінці, коли люди стали скандалити, сіли в машину, діставши з заднього сидіння зав’ялу гілку конопель, демонстративно показали сусідам, що знайшли нібито її при обшуку в будинку. Мовляв, не дарма приїхали. І відразу хотіли встановити вирок: «наркоторговець».

Але сусіди, зрозумівши, до чого йде справа, почали скандалити і присоромили колаборантів за відверту брехню.

Мати інваліда вирішила покарати кривдників її сина та звернулася до псевдо-МВС Мелітополя та Мелітопольського району, яке очолює бандит із Пітера Андрій Жидков.

У міліції їй сказали, що цю справу передано дільничному. Проте яке ж було здивування жінки, коли у Мирненській сільській раді матері побитого сина з інвалідністю сказали, що у селі немає дільничного. Коло замкнулося. Бандитська влада рашистів показала своє справжнє обличча.

Раніше ми повідомляли, що деякі окупанти пропонують влаштувати ГУЛАГ у Запорізькій області для тих, хто не любить росію. Подробиці за посиланням.

 

Новости Украины