ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту в Херсоні

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту в Херсоні

Фото: ТАСС ЗСУ обстріляли Антонівський міст у Херсоні

Українська армія підтвердила новий удар по Антонівському мосту «щоб закріпити статус «непроїзного».

Завдяки успішним діям Збройних сил України перевезення важкої техніки окупантами на Херсонському напрямку утруднене до неможливості. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомила начальник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Зазначимо, що сьогодні з ранку у соцмережах з’явилося відео нібито нового обстрілу Антонівського мосту у Херсоні. Українське командування підтвердило удар.

 

«Знову завдано удару по Антонівському мосту, щоб закріпити його статус як непроїзний», — повідомила вона.

При цьому вона зазначила, що удари ЗСУ по мостах в Херсонській області ускладнюють для окупантів перевезення важкої техніки та боєприпасів. Однак Гуменюк наголосила, що це не означає, що мости повністю пошкоджені. Цю інформацію уточнюють спеціалісти.

«Зараз ми бачимо і спостерігаємо, як керівний склад тих військових підрозділів потроху використовує ці залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег (Дніпра на Херсонщині, — ред.) для того, щоб почуватися в безпеці», — додала спікер.

Нагадаємо, у ніч на 7 серпня у мережі з’явилася інформація про вибухи в районі Антонівського мосту, а також у Новій Каховці.

Також увечері 26 липня ЗСУ завдали удару по Антонівському автомобільному мосту біля Херсона. Пізніше стало відомо, що виведено з ладу залізничний міст через Дніпро, який розташований вище за течією.

Джерело

Новости Украины