Футбольні клуби з Кіровоградщини під час міжнародної паузи підписали чотирьох новачків

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Колаж: Суспільне Кропивницький

Футбольні клуби "Олександрія" та "Інгулець" з Кіровоградської області під час паузи в українській першості, пов’язаній з матчами збірної України у Лізі НаційМіжнародний футбольний турнір серед збірних Європи., підписали контракти з новими гравцями. На офіційних сторінках команд написали про трьох новачків команди з Петрового і одного новачка олександрійців.

"Інгулець"

Гравцями команди стали 26-річний півзахисник Андрій Кухарук, 27-річний воротар Роман Підківка та 21-річний нападник Данило Кравчук. Останній вже встиг відзначитися голом у контрольному матчі з криворізьким "Кривбасом"Відбувся 23 вересня, закінчився нічією 2:2..

Зліва направо: Андрій Кухарук, Роман Підківка, Данило Кравчук / 23 вересня 2022 року, контрольний матч з ФК «Кривбас». Пресслужба ФК «Інгулець»

Андрій Кухарук – вихованець тернопільського футболу. Протягом професійної кар’єри грав за "Севастополь", тернопільску "Ниву", "Самбір" з Львівщини, австрійську "Герту", волочиський "Агробізнес" з Хмельниччини. Останнім клубом гравця був львівський "Рух".

Львів’янин Роман Підківка – ексголкіпер "Карпат", київського "Арсеналу" та одеського "Чорноморця", з якого і перейшов до "Інгульця". Викликався до лав збірних команд України U-16, U-19, U-20 та U-21.

Вихованець київського "Арсеналу" Данило Кравчук перейшов в команду з Петрового з полтавської "Ворскли" на правах оренди до кінця сезону 2022-2023 років.

Подробиці угод з новачками команди не розголошують.

"Олександрія"

До складу олександрійської команди приєднався нападник Єгор Гунічев. Контракт розрахований до 31 травня 2025 року. Єгор народився у місті Слов’янськ Донецької області. Футбольну кар’єру розпочав у Коледжі імені Сергія Бубки. Захищав кольори ФК "Краматорськ", є гравцем юнацької збірної України з футболу U-19.

Єгор Гунічев. Пресслужба ФК «Олександрія»

Пішов з команди, натомість, атакуючий півзахисник Сергій Гринь. Контракт з гравцем розірвали за згодою сторін.

Що відомо

  • П’ятеро гравців пішли, підписали вісьмох. ФК "Олександрія" оновив склад перед початком нового сезону.
  • Футбольний клуб "Інгулець" з Петрового на Кіровоградщині розпочав новий сезон з сімома новачками.
  • Після чотирьох турів української футбольної прем'єр-ліги сезону 2022-23 років олександрійці посідають сьоме місце в турнірній таблиці, набравши сім очок, команда з Петрового – 13-та, у її активі два очки.
  • Наступні матчі чемпіонату футбольні клуби з Кіровоградщини проведуть 1 і 2 жовтня. 1 жовтня "Інгулець" прийматиме полтавську "Ворсклу", а "Олександрія" 2 жовтня зіграє виїздний матч проти одеського "Чорноморця".

Новости Украины