Ювелірні вироби та золоті каблучки ZARINA – найкращий подарунок, ознака неперевершеного смаку та вишуканого образу

Вироби з чистого золота, на кшталт золотих каблучок з незапам’ятних часів служили символами кохання та користувалися неабиякою популярністю в давніх модників і модниць. Спершу золотими прикрасами, оздобленими дорогоцінним камінням, послуговувалися мужчини, які використовували їх у вигляді атрибутів верховної (необмеженої) влади. В більш пізні віки ювелірні прикраси цілком закономірно уподобали представниці прекрасної половини людства, відтак каблучки золоті стали більш елегантними та вишуканими, їх прикрашали діамантами та поєднували з ланцюжками, діадемами та брошками, створюючи неперевершений жіночий образ. Сучасні каблучки поєднують в собі золото та інші дорогоцінні метали або їх комбінацію та досить часто оздоблені діамантами.

Золоті каблучки від ТМ ZARINA

Сучасні поціновувачі прикрас із золота та інших дорогоцінних металів (платини, срібла, білого золота тощо), відвідавши офлайн-бутики чи сайт інтернет-магазинів ювелірного дому ZARINA, обов’язково виберуть для себе одну з обручок, яких тут налічується кілька тисяч.

Золоті каблучки відрізняються вагою, дизайнерським оформленням, наявністю/відсутністю дорогоцінного каміння в їхній оздобі, проте серед є дійсно унікальні, на кшталт:

  • золотої каблучки, що належить принцесі Діані, яка є справжньою легендою серед ювелірних прикрас. Легендарну каблучку, що виготовлена з чистого золота, прикрашена сапфіром та декількома діамантами, сьогодні носить Кейт Міддлтон, а її ціна на думку експертів становить щонайменше 10 млн. доларів;
  • діамантової каблучки World’s First Diamond Ring ціною 70 млн. доларів. Свою назву каблучка отримала від діаманта вагою 150 каратів, з якого вона виготовлена. Каблучка належать братам Шавеш та є справжньою легендою у світі ювелірних виробів;
  • каблучки, яка належала Елізабет Тейлор, що містить діамант, вага якого становить 33 карати. Саме діамант визначив ціну обручки в 9 мільйонів  доларів.

Особливості поєднання золотих каблучок з іншими видами прикрас

Жодні поради стилістів не можуть визначати правила носіння та поєднання золотих прикрас з іншими ювелірними виробами, це прерогатива виключно їхніх власників, які вправі самостійно вирішувати це складне завдання. В даному випадку золоті вироби слугують атрибутами самовираження, тож придбаваючи їх варто дослухатися тільки власної інтуїції та в жодному разі не стримувати себе.

Сучасним модникам доступні комбінації золота і срібла, діамантів з фіанітами, адже кожна ювелірна композиція може бути унікальною, а в її створенні допоможуть порадами фахівці ювелірного дому ZARINA. За їхньою допомогою можна підібрати унікальні прикраси, які відмінно поєднуються, а їхній комплект забезпечує створення вишуканого та елегантного образу, що водночас матиме цілісний та завершений вигляд.

Новости Украины